Hír: A csapatok szövetsége egyelőre nem veszi vissza a felfüggesztett tagokat
(Kategória: Forma1)
Küldte: sagipi
péntek 03 július 2009 - 15:31:24

A csapatok szövetsége egyelőre nem veszi vissza a felfüggesztett tagokat
Írta: Formula.hu Nyomtatóbarát verzió
Dátum: 2009.07.02. 16:25

A Williams és a Force India szerződési kötelezettségük miatt feltétel nélkül neveztek a jövő évi bajnokságba, így a Formula-1-es csapatok szövetsége felfüggesztette a tagságukat. Azt követően, hogy a FOTA megegyezett a Nemzetközi Automobil Szövetséggel a jövő évi szabályokról és a költségcsökkentésekről a Williams bízott abban, hogy ismét részt vehetnek az üléseken, de hivatalosan még nem kapták vissza a jogaikat.

A Toyota elnöke, John Howett elmondta, hogy nemcsak a felfüggesztett tagokat, de az új csapatokat is szívesen látják, egyelőre azonban zárt ajtókra találnak az üléseken. A GPUpdate értesülései szerint egyelőre nem szerepel a tervek között, hogy a nyolc tag képviselőjén kívül más is helyet foglaljon a megbeszélésen.

"A Williams és a Force India tagságának felfüggesztése továbbra is érvényben van." - idézi az internetes oldal a FOTA szóvivőjét, aki hozzátette, hogy egyelőre nem is tervezik, hogy erről tanácskozzanak. Az elsődleges cél, hogy további terveket dolgozzanak ki a szabálymódosításokra, amelyek csökkentik a költségeket.


http://www.formula.hu/f1/a-csapatok-szovetsege-egyelore-nem-veszi-vissza-a-felfuggesztett-tagokat-c27187.html


Ezen hír származási helye: Az előfizetési díj összehasonlítás
( http://vanjobb.hu/news.php?extend.217 )