Hír: Piquet: A tavalyi autó jobb volt
(Kategória: Forma1)
Küldte: sagipi
szombat 04 július 2009 - 09:19:41

Piquet: A tavalyi autó jobb volt
Írta: Formula.hu Nyomtatóbarát verzió
Dátum: 2009.07.03. 07:54

A Renault az idei esztendőben nem tud lépést tartani az élcsapatokkal, így tizenegy ponttal a kilencedik helyen állnak a konstruktőrök versenyében. Nelson Piquet még nem szerzett pontokat, de bízik abban, hogy az évad második felében javíthatnak.

"Úgy gondolom, hogy a tavalyi autó jobb volt, mint ez. Nagyobb előrelépéseket tettünk, de az is lehet, hogy most a vetélytársak fejlesztenek gyorsabban. A siker kulcsa, hogy nagyobb tempóban kell fejleszteni, mint a riválisok, emiatt nem lesz egyszerû számunkra az évad második fele." - idézi az Autosport a Renault versenyzőjét.

"A nagyok, akiknek nagyobb a költségvetése előnyben vannak, mert számos ember dolgozik náluk, amit egy kisebb nem engedhet meg magának."

A Renault célja, hogy rendszeresen a legjobb öt között szerepeljen, ehhez azonban kemény munka szükséges. A tavalyi Német Nagydíj második helyezettje bizakodó, hogy sikerül bizonyítania. "A középmezőnyben szoros a csata, de bízom benne, hogy lesznek új fejlesztéseink a következő versenyeken. Az autó rendben van, és a csapat úgy véli, hogy rendszeresen a legjobb öt között harcolhatunk. Az első portugáliai teszt sem volt sikeres, de azóta sikerült javítani."


http://www.formula.hu/f1/piquet-a-tavalyi-auto-jobb-volt-c27190.html


Ezen hír származási helye: Az előfizetési díj összehasonlítás
( http://vanjobb.hu/news.php?extend.219 )