Hír: Verstappen: Megértem, hogy a csapatoknak elegük lett
(Kategória: Forma1)
Küldte: sagipi
szombat 04 július 2009 - 09:20:17

Verstappen: Megértem, hogy a csapatoknak elegük lett
Írta: Formula.hu Nyomtatóbarát verzió
Dátum: 2009.07.03. 09:04

A Formula-1-es csapatok sikeresen megegyeztek a Nemzetközi Automobil Szövetséggel a jövő évi szabályokról, így a vita hivatalosan lezártnak tekinthető, de konfliktusok továbbra is vannak. Az FIA elnöke Max Mosley azt kifogásolta, hogy a sajtó vesztesnek titulálta, ezért helyesbítést követel. Amennyiben a Ferrari vezetője, Luca di Montezemolo nem kér elnézést, újra jelöltetheti magát az elnökválasztáson.

A korábbi Formula-1-es versenyző Jos Verstappen úgy véli, hogy Mosley tehet arról, hogy nem kedvelik. "Megértem a csapatokat. ők szeretnék megmondani, hogy mi hogyan legyen, elvégre ők szolgáltatják a show-t."

"Mosley-t is meg lehet érteni, mert demokratikus úton választották, és ezért az is feladata, hogy megőrizze az autoritását. Hibát követett el azzal, hogy diktátorként lépett fel, akárcsak az arroganciájával. Megértem, hogy a csapatoknak elegük lett." - idézi a De Telegraaf a holland pilótát.

'Jos the boss' úgy véli, hogy az lenne a legjobb ha mindenki a saját dolgával foglalkozna, és sem Montezemolo, sem Mosley nem provokálna. "A vitától senki sem lesz okosabb. A sport érdekében jobb lenne, ha mindenki hallgatna."


http://www.formula.hu/f1/verstappen-megertem-hogy-a-csapatoknak-eleguk-lett-c27192.html


Ezen hír származási helye: Az előfizetési díj összehasonlítás
( http://vanjobb.hu/news.php?extend.220 )