Hír: Alonso-Vettel páros a Ferrarinál?
(Kategória: Forma1)
Küldte: sagipi
szombat 04 július 2009 - 09:23:15

Alonso-Vettel páros a Ferrarinál?
2009. július 3. péntek 19:19

F1világ.hu

Az uborkaszezonnak köszönhetően, nem meglepő módon, gomba módjára szaporodnak a híresztelések, melyek középpontjában Alonso, Vettel, és természetesen a Ferrari áll.
Kép a cikkhez: Alonso-Vettel páros a Ferrarinál?
Hozzászólások (29)
Azt követően, hogy felreppent a hír, miszerint a Ferrari a szeptemberi Olasz Nagydíj hivatalosan is bejelenti Fernando Alonso érkezését, illetve azt, hogy kinek a helyét veszi át már a jövő évben, egyes források szerint megvalósulhat az abszolút álomfelállás, ugyanis Sebastian Vettel lehet a kétszeres világbajnok márkatársa 2011-től az olaszoknál.

Legalábbis a Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone mindent megtesz ennek érdekében, ugyanis az ifjú németet, mint Schumacher utódját, mielőbb egy vörös autóban szeretné látni.

A Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner megerősítette, hogy a sport impresszáriója valóban szorgalmazná Vettel átigazolását, akinek jelenleg is érvényben lévő szerződése 2011 végén jár le az energiaital-gyárosokkal.

"Benie úgy tûnik, hogy Sebastian titkos menedzsere. Kedveli, és egyengeti pályafutását. De kérdezem én, miért is akarna Sebastian távozni? Jelenleg a Ferrari előtt állunk" – mondta a szakember a GMM hírügynökségnek.

A Ferrari egyébként kategorikusan cáfolta az Alonso érkezésével kapcsolatos híreket, és kijelentette, hogy mind Kimi Raikkönennek, mind Felipe Massának érvényes szerződése van a 2011-es idényre, bár a múlt már nem egyszer bebizonyította, hogy ez semmit nem jelent.


http://f1vilag.hu/cikk/20090703/Alonso-Vettel_paros_a_Ferrarinal


Ezen hír származási helye: Az előfizetési díj összehasonlítás
( http://vanjobb.hu/news.php?extend.224 )