Hír: NÉZD, VEDD, VIDD!!!!
(Kategória: Egyéb)
Küldte: sagipi
szombat 22 október 2011 - 13:58:03

Mit nézzek? Mit vegyek? Mit vigyek?

Ebben szeretnénk segíteni minden érdeklődőnek. S mindez hogyan működik? Nos, nagyon egyszerűen. Csak szeretni kell az internetet, rendelkezni kell egy kevéske pénzzel, és várni, hogy megjelenjen az a kedvezmény, ami a legjobb ajánlat egy vásárláshoz.
BUXABARÁT – mely akár két kattintással is elérhető bárki számára, aki az ország területén rákattint a honlapra. Ott minden megtalálható, amit éppen kedvezményesen kínálnak a szolgáltatók. Akár 90%-os árengedménnyel is meg lehet vásárolni egy adott szolgáltatást, vagy terméket, amit szívesen igénybe vennénk. – mozi, étterem, wellness központ ajánlata, fitnesz klubok, fodrász, kozmetika, - és még számtalan érdekes és hasznos szolgáltatás.
Rendelkezésre áll országos, megyei, vagy akár helyi ajánlat is, ami között mindenki a saját ízlésének megfelelően vásárolhat.
De mit is veszek? Nem mást, mint kedvezményes vásárlási kupont, óriási árengedménnyel, melyet az adott szolgáltatónál az általa meghatározott időpontig beválthatok. Fizetni a kuponért a regisztráció után a megveszem gombra kattintva, a megadott fizetési módok kiválasztása után kell csak. A fizetés jóváhagyása után az sms-ben kapott kuponnal – mely a vásárlási kódot is tartalmazza – indulhat a „hadművelet”. Szépülhetünk a fodrásznál, a kozmetikusnál, a műkörmösnél, és ha jó az ajánlat, még kedvezménnyel fogyhatunk is, miután elfogyasztottuk az égetni való kalóriát egy hangulatos étteremben. Az ajánlatok végtelen számából csak egy-két kattintás, és kész a spórolás. Mindezt csak a BUXABARÁT segítségével, és az internetes oldal állandó figyelésével érhetjük el.
A honlapot ajánljad barátaidnak, ismerőseidnek is bármely közösségi oldalon keresztül, hiszen már egy beérkező vásárlási ajánlat után is jár a kedvezmény. Mivel sok kis kupon sokra megy, így te is részese lehetsz egy új vásárlási formának.
Ha még mindig kíváncsiság gyötör, kattints ide http://www.buxabarat.hu


Netezz, spórolj, vásárolj, a BUXABARÁT-tal!!!


Várlak az interneten, látogass meg!

[Beküldte buxabarat]


Ezen hír származási helye: Az előfizetési díj összehasonlítás
( http://vanjobb.hu/news.php?extend.226 )